Omvendt osmoseanlæg til opvask:

Få skinnende glas uden polering

15.3.2016 0:00  

Restauranter, storkøkkener og andre med professionelle opvaskemaskiner kender til problemer med kalk- og saltaflejringer på glas, bestik og service. Men restauranter og storkøkkener kan undgå efterpolering og samtidig få frigjort ressourcer og spare penge ved at benytte markedets første fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg.

På Restaurant AOC, der med hele to Michelin-stjerner ikke kan acceptere andet end perfekte glas, benytter man et omvendt osmoseanlæg fra BWT.

- I hovedstadsområdet har vi jo meget hårdt vand og vores anlæg fra BWT forlænger levetiden på vores maskinpark og giver færre daglige driftsproblemer for personalet. I restauranten har vi stort fokus på at skabe den perfekte spiseoplevelse for gæsterne og vores samlede tidsforbrug med at sikre helt perfekte glas til gæsterne er også markant mindre, end det ellers havde været, siger Christian Aarø fra Restaurant AOC.

Spar tid, penge og vand

Polering af glas og bestik er en stor og tidskrævende opgave i restauranter og storkøkkener. Hvis en restaurant blot benytter én time dagligt på polering af bestik og glas, vil man kunne spare 30-40.000 DKK om året ved at investere i BWT bestaqua.

 

Hør intervievet med vores konsulent Henrik Birkemose, hvor han fortæller om fordelene ved at anvende omvendt osmose til opvaskemaskiner:


- Der er en tendens til, at vi giver opvaskemaskinen skylden, når opvaske-kvaliteten ikke er tilfredsstillende, men det skyldes meget ofte vandkvaliteten, siger Henrik Birkemose, der er teknisk konsulent hos Best Water Technology i Danmark. Han fortsætter:

- Hertil kommer at kalk- og andre aflejringer reducerer både opvaskemaskinens og glassenes levetid. Der er derfor mange penge at spare ved at rense vandet. I modsætning til ældre anlæg baseret på omvendt osmose, har BWT bestaqua et markant mindre vandspild og er bl.a. derfor billigere i drift.

 

BWT leverer i samarbejde med kompetente forhandlere vandløsninger til alle slags virksomheder inden for HORECA-området; Bl.a. til den gastronomiske elite som f.eks. Den Røde Cottage, Søllerød Kro, Formel B, Grønbech & Churchill, Kiin Kiin, Kokkeriet, EraOra, Relæ, Geranium, Noma, Dragsholm Slot, Frederikshøj, Ruths Hotel, Nørre Vosborg, Henne Kirkeby Kro, Hotel Vejlefjord, Schackenborg Slotskro, d’Angleterre, Madklubben, Mash, Mielcke & Hurtigkarl, Nimb, Kødbyens Fiskebar og mange flere.

 

Fuldautomatisk plug and play

 Anlægget yder, afhængigt af modellen, 160 til 400 liter i timen i samme identiske, kompakte kabinet for alle modellerne. BWT bestaqua fylder kun ca. det halve af de hidtidige anlæg med samme kapacitet. BWT bestaqua kan let installeres under f.eks. et bord eller lignende. Med en intuitiv startguide og ’plug and play’ funktionalitet er BWT bestaqua meget nem at installere og let at betjene i det daglige for køkkenpersonalet.

 

Omvendt osmose

Omvendt osmose er en mekanisk rensning af vand, hvor det ubehandlede vand under tryk presses gennem en membran, der fjerner kalk, mineraler, bakterier og salte fra vandet og kun lader det rene H2O passere gennem membranen. Tidligere har processen medført et betydeligt vandspild, men med BWT bestaqua er vandspildet reduceret væsentligt.


































































 

Bestaqua 60/61/62

Fuldautomatisk omvendt osmoseanlæg

Se mere information om anlægget