Optimal smag
med BWT’s nye
Mg2+ teknologi

Køkken, restaurant & bar

I køkken, restaurant & bar er hygiejne og smag det vigtigste
Hårdt vand resulterer i alvorlige problematikker. Kalkpletter på service og glas, dyre reparationer af opvaskemaskinen og stort tidsforbrug på glaspolering er kun et lille udpluk af mulige problemer.
Blødt eller afsaltet vand er den bedste løsning på disse problemer. Glas og service bliver skinnende rent uden klakpletter, maskinerne holdes kalkfrie og udgifter til nyanskaffelser, reparationer osv. minimeres derved mærkbart! Alt dette vil resultere i et mere energi og miljøvenligt køkken.

BWT’s nye Mg2+ teknologi beriger drikkevand med magnesium og sikrer dermed en forbedret smag og unik aroma. Bestmax-serien garanterer ikke kun en konstant god kaffesmag men beskytter også maskinen mod kalkaflejringer. Dampovne og vendingmaskiner opnår ligeledes alle disse fordele og maskinerne levetid forlænges dermed.

Opnå en komplet løsning til køkken, restaurant og bar

Blødgøring

Delvis afsaltning

Filtrering

Totalafsaltning

Mg2+ teknologi  

 

Fordele:

  • Bedre smag i kaffe, te og andre varme drikke fra det magnesiumberigede vand (Mg2+ teknologi)

  • Reduktion af kalkaflejringer i alle maskiner

  • Reduktion af rengøringsmidler og kemi

  • Forlænget levetid på maskinerne

 

 


Totalafsaltning

Blødgøring

 
Filterpatroner