Omvendt osmo­se­anlæg til opvask ...
få skin­nende glas uden pole­ring

Dishwashing Technology
Dishwashing Technology
Restauranter, storkøkkener og andre med professionelle opvaskemaskiner kender til problemer med kalk- og saltaflejringer på glas, bestik og service. Men restauranter og storkøkkener kan undgå efterpolering og samtidig få frigjort ressourcer og spare penge ved at benytte markedets første fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg.
.

På Restau­rant AOC, der med hele to Michelin-stjerner ikke kan accep­tere andet end perfekte glas, benytter man et omvendt osmo­se­anlæg fra BWT.

- I hoved­stads­om­rådet har vi jo meget hårdt vand og vores anlæg fra BWT forlænger leve­tiden på vores maskin­park og giver færre daglige drifts­pro­blemer for perso­nalet. I restau­ranten har vi stort fokus på at skabe den perfekte spise­op­le­velse for gæsterne og vores samlede tids­for­brug med at sikre helt perfekte glas til gæsterne er også markant mindre, end det ellers havde været, siger Chri­stian Aarø fra Restau­rant AOC.

Spar tid og penge

Polering af glas og bestik er en stor og tidskrævende opgave i restauranter og storkøkkener. Hvis en restaurant blot benytter én time dagligt på polering af bestik og glas, vil man kunne spare 30-40.000 DKK om året ved at investere i et BWT bestaqua anlæg.
BWT bestaqua 60-62 einbau
bestaqua 60-62
Hør intervievet med vores konsulent Henrik Birkemose, hvor han fortæller om fordelene ved at anvende omvendt osmose til opvaskemaskiner.
Der er en tendens til, at vi giver opva­ske­ma­skinen skylden, når opvaske-kvaliteten ikke er tilfreds­stil­lende, men det skyldes meget ofte vand­kva­li­teten ...
Henrik Birkemose

Kalk- og andre aflejringer reducerer både opvaskemaskinens og glassenes levetid. Der er derfor mange penge at spare ved at rense vandet. I modsætning til ældre anlæg baseret på omvendt osmose, har BWT bestaqua et markant mindre vandspild og er bl.a. derfor billigere i drift.

BWT leverer i samarbejde med kompetente forhandlere vandløsninger til alle slags virksomheder inden for HORECA-området; Bl.a. til den gastronomiske elite som f.eks. Den Røde Cottage, Søllerød Kro, Formel B, Grønbech & Churchill, Kiin Kiin, Kokkeriet, EraOra, Relæ, Geranium, Noma, Dragsholm Slot, Frederikshøj, Ruths Hotel, Nørre Vosborg, Henne Kirkeby Kro, Hotel Vejlefjord, Schackenborg Slotskro, d’Angleterre, Madklubben, Mash, Mielcke & Hurtigkarl, Nimb, Kødbyens Fiskebar og mange flere.

 

Fuldautomatisk plug and play

Anlægget yder, afhængigt af modellen, 160 til 400 liter i timen i samme identiske, kompakte kabinet for alle modellerne. BWT bestaqua fylder kun ca. det halve af de hidtidige anlæg med samme kapacitet. BWT bestaqua kan let installeres under f.eks. et bord eller lignende. Med en intuitiv startguide og ’plug and play’ funktionalitet er BWT bestaqua meget nem at installere og let at betjene i det daglige for køkkenpersonalet.

 

Omvendt osmose

Omvendt osmose er en mekanisk rensning af vand, hvor det ubehandlede vand under tryk presses gennem en membran, der fjerner kalk, mineraler, bakterier og salte fra vandet og kun lader det rene H2O passere gennem membranen. Tidligere har processen medført et betydeligt vandspild, men med BWT bestaqua er vandspildet reduceret væsentligt.

Visit your local website

Stay on this website