BWT er Europas førende
virksomhed indenfor vandteknologi
Fakta & tal om BWT koncernen BWT koncernen er Europas førende indenfor vandteknologi.Fakta & tal om BWT koncernen
Forskning & udviklingNye løsninger udvikles med henblik på at minimere energiforbrug og driftsomkostninger.Læs mere forskning & udvikling
BWT i Danmark Siden 1975 har BWT i Danmark produceret vandbehandlingsanlæg til industri-, forsynings- og sundhedsbranchen, hotel og restaurationsbranchen, ejendomme og private forbrugere. Læs mere BWT i Danmark

Virksomheden

BWT - For you and Planet Blue. - Udtrykker vores mission om at udvikle miljøvenlige, økonomiske vandbehandlingssystemer og tjenester. BWT's produkter og processer har sat rekorder for teknologistandarder på verdensplan og Best Water Technology Group er idag Europas førende virksomhed indenfor vandteknologi.

 

Alle medarbejdere har det samme mål. Vi ønsker at levere den bedste vandbehandling til private husholdninger, industri & erhverv samt til større avancerede systemer, for at give størst mulig sikkerhed, hygiejne og sundhed i den daglige kontakt med vand. Dette udføres ved hjælp af innovative, økonomiske og miljøvenlige behandlingsteknologier.

 

BWT tilbyder produkter & tjenester til:

  • Kraftværker og fjernvarme
  • Fødevareindustrien 

  • Hospitaler, tandklinikker og laboratorier

  • Farmaceutiske industri og procesvand
  • Vand til boligopvarmning

  • Kedel- og kølevand
  • Aircondition og klimasystemer 

  • Svømmehaller
  • Restauration, hotel og vending branchen 

 

For at være på forkant med teknologien er BWT's innovationscentre konstant igang med forskning, udvikling og optimering til alle vandbehandlingsprocesserne: filtrering, ionbytning til demineralisering, blødgøring og afkarbonisering, membranteknologi (mikro-, ultra- og nanofiltrering vha. omvendt osmose), dampgenerering, destillation, UV-systemer, ozon, ionbyttermembraner, elektrolyse, elektrodialyse, elektrodeionisering, koncentrering af klordioxid, dosering mv.

Med unikke højtydende menbraner til brændselsceller og batterier, deltager BWT i udformningen af en ren og bæredygtig energiforsyning i det 21. århundrede.

 

BWT's produkter har løsningen uanset om det drejer sig om brugsvand eller industrielt vand. Med den nye patenterede Mg2+ teknologi til: filterkander, kaffemaskiner, vandautomater og dampovne samt med omvendt osmose og UV-systemer tilbyder BWT innovative og kompakte produkter, som leverer den absolut bedste vandkvalitet.