BWT i Danmark

Tidligere kendt som HOH Water Technology


Eksperter i vand

BWT i Danmark, tidligere HOH Water Technology, blev etableret i 1975 og besidder i dag stærke kompetencer inden for avancerede vandbehandlingsløsninger til industri-, forsynings- og sundhedsbranchen, hotel og restaurationsbranchen samt til større ejendomme og private forbrugere.

Med egne salgs- og servicekontorer i Norge, Sverige og Finland, omsætter vi tilsammen årligt for 400 mio. kr. og beskæftiger mere end 200 medarbejder. Vi er en del af gruppen BWT- Best Water Technology. BWT er Europas førende inden for vandbehandlingsteknologier.

I Danmark har vi landsdækkende service, salg og rådgivning samt egne produktionsfaciliteter. Vi er gennem mange års erfaring specialister i anlæg med membran- og ionbytningsteknologi. Udover produktion af standardiserede anlæg, tilbyder vi udvikling og produktion af større kundetilpassede anlæg.

BWT er kendetegnet ved høj kvalitet, kreativitet og unikke produkter. Vi ønsker at levere fremtidssikrede og optimerede løsninger med den bedste vandkvalitet til kundens behov.

Vi tror på udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsprodukter, der beskytter og bevarer vores blå planet – vand er en begrænset ressource, som vi har et fælles ansvar for at bevare.

Bredt produktprogram

Vi tilbyder et bredt standardproduktprogram indenfor vandrensning og -filtrering. De mest anvendte teknologier er ionbytning til demineralisering, blødgøring og afkarbonisering, membranteknologi til omvendt osmose, mikro-, ultra- og nanofiltrering, ultraviolet lys til desinficering, ozon, elektrolyse, elektrodialyse, klorelektrolyse, elektrodeionisering og doseringspumper


Kundetilpassede projekter

Vi er eksperter i større skræddersyede løsninger og rådgiver kunden således at projektet tilpasses de specifikke behov. BWT tager hånd om projektet fra første specifikation til den endelige aflevering og uddannelse af det lokale driftspersonale. BWT har gennem alle årene været industri- og forsyningsbranchens foretrukne leverandør af høj vandkvalitet til kritiske applikationer. Vores teknologier er baseret på markedets højeste standard.

 

Landsdækkende service

Vi udgør branchens største serviceorganisation med mere end 60 erfarne serviceteknikere fordelt over hele Danmark. Vi tilbyder service tilpasset til dine behov:

 

  • Servicekontrakter – filterskift, tilsyn samt reservedelsservice

  • Opstart, idriftsættelse og uddannelse af lokalt driftspersonale

  • Overvågning samt optimering af komplekse vandbehandlingsanlæg

  • 24-timers døgnvagt og support