Lej et mobilt anlæg i trailer hos BWT allerede idag!
Ønsker du at leje et standardanlæg?Se vores udvalg..
1
2

Lej et vandbehandlingsanlæg i trailer

Mobile udlejningsanlæg

Oplever i driftsstop, eller skal i vedligeholde jeres nuværende vandbehandlingsanlæg? Et udlejningsanlæg kan være en god løsning, indtil jeres anlæg er oppe at køre igen. Behovet for midlertidig forsyning kan også opstå ved indkøring af nye vandbehandlingsanlæg eller ved ændringer i jeres produktion.

Alle vores mobile vandbehandlingsanlæg udlejes på dagsbasis. Vi sørger for at udlejningsanlægget opstilles, idriftsættes og afkobles. Du slipper for investering i et anlæg og besværet med håndtering.

Akut behov? Vi har udlejningsanlæg i trailere stående klar og vi kan indenfor få timer hjælpe dig med den rette vandkvalitet. Alle anlæg er klar til brug og kan dække alt fra små til større vandbehov. 

Fordele ved mobile udlejningsanlæg:

  • Fleksibelt – anlægget er monteret i traileren og kan opstilles udenfor 

  • Hurtigt – ved akut behov, kan vi levere behandlet vand inden for få timer 

  • Økonomisk - Ingen investering i nyt anlæg, kun lejeudgift i en tidsbegrænset periode

  • Bekymringsfrit - Intet besvær med håndtering eller vedligehold af vandbehandlingsanlæg

 

Online overvågning af udlejningsanlæg

 
Er stabil og korrekt vandkvalitet kritisk for jeres produktion og drift? Så kan en 24-timers vagtordning i forbindelse med leje af et vandbehandlingsanlæg være en fordel. Det betyder, at vores servicetekniker kan rykke ud døgnet rundt.

Flere af vores udlejningsanlæg er computerstyrede og BWT’s serviceafdeling kan fjernovervåge og -styre vandbehandlingsanlægget. Det eneste vi behøver, er, at anlægget får adgang til internet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om driften af vandbehandlingsanlægget og vi garanterer, at den ønskede vandkvalitet er til rådighed.

Fleksibel påfyldning eller rensning af fjernvarmevand

 

Mobile vandbehandlingsanlæg er en fleksibel og økonomisk løsning til påfyldning af vand på nye fjernvarme- eller centralvarmeanlæg. Vores anlæg kan også rense og forbedre den eksisterende vandkvalitet på fjernvarme-/centralvarmeanlægget. Udlejningsanlægget tilkobles i en periode på det lukkede kredsløb, indtil vandkvaliteten når det ønskede niveau.

 

  • Påfyldning af nye fjernvarme- eller centralvarmeanlæg 

  • Påfyldning af solvarmeanlæg og varmelagre 

  • Rensning og forbedring af eksisterende centralvarmevand ved tilkobling til fjernvarmesystem


     

 

 

Kontakt serviceafdelingen

Tlf.:  +45 43 600 500

Mail: service@bwt.dk


 

Akut problem?

Vi har mobile anlæg på trailere, der i løbet af få timer kan levere den efterspurgte vandkvalitet.